Erfgoed als smeermiddel: het project 'Een Nieuwe Tijd' trapt af

Ook in crisistijd gaat de Erfgoed Deal door. Want erfgoed, en de verhalen die daarbij horen, bieden ons houvast. Met alle projecten die in de eerste ronde zijn gestart organiseren we een aftrap. In Neede hadden we nog de mogelijkheid om een ontmoeting te organiseren, voordat de Corona crisis uitbrak. Een uniek moment, zo blijkt achteraf. Lees in deze blog een impressie van onze netwerker Jephta Dullaart over 'Een Nieuwe Tijd', een inspirerend initiatief om de karakteristieken van de wederopbouw in de Achterhoek niet alleen te behouden in een veranderende omgeving, maar vooral ook te koesteren.

Medewerkers van het programmabureau Erfgoed Deal
De initiatiefnemers van 'Een Nieuwe Tijd' en medewerkers van het programmabureau Erfgoed Deal op het terrein van de voormalige rioolwaterzuivering Kronenkamp in Neede