Informatiewebinar voor nieuwe projecten

Op maandag 5 februari 2024 om 15.00 uur organiseert het programmabureau van de Erfgoed Deal een informatiewebinar voor projecten die in 2024 een indiening willen doen voor de achtste ronde.

In dit informatiewebinar informeren wij initiatiefnemers met wie wij in gesprek zijn over de aankomende voorselectie in juni en de definitieve indiening eind augustus, hoe dit proces eruit ziet en wat onze tips zijn om te komen tot een goede indiening.

We gaan wat dieper in op de ambities van de Erfgoed Deal, de inhoudelijke thema’s, de financiering van de projecten, de ambitie met betrekking tot matching, de leeromgeving en de pitch eind augustus. Ook is er de mogelijkheid om van elkaars vragen te leren.

Aanmelden is mogelijk door een netwerker van de Erfgoed Deal te benaderen of een mail naar erfgoeddeal@cultureelerfgoed.nl te sturen.

Beeld: ©Erfgoed Deal