Nieuwe afleveringen podcast 'Verborgen in het volle zicht'

Met plezier presenteert de Erfgoed Deal drie nieuwe afleveringen van de podcastserie ‘Verborgen in het volle zicht’. Podcastmaker Simon Heijmans bezoekt opnieuw drie projecten uit de Erfgoed Deal en spreekt met de mensen die zich hiervoor inzetten. Vanaf vandaag te beluisteren.

Podcastserie Verborgen in het volle zicht
Beeld: ©RCE / Lisanne Hakkers

Via Amsterdam en Maassluis naar Stichtse Vecht

We beginnen in hartje Amsterdam, hier wordt bij de aanpak van de kademuren gekeken hoe dit UNESCO Werelderfgoed kan worden ingezet voor klimaatadaptatie- en energiemaatregelen. Vervolgens reizen we af naar de historische haven van Maassluis waar het potentieel van hun maritiem erfgoed wordt benut, versterkt en verduurzaamd door middel van een vaar- en publieksprogramma en een zogeheten Living Lab. Eindstation is project Du MOment des Monuments. Hierin ontwikkelt de gemeente Stichtse Vecht een praktisch stappenplan voor het verduurzamen van monumentale panden. Veel luisterplezier en inspiratie gewenst!

De podcast ‘Verborgen in het volle zicht’ is gratis te beluisteren op alle podcastkanalen. Luister via Podbean of zoek in jouw favoriete podcastapp op ‘Verborgen in het volle zicht’.