Drie nieuwe podcastafleveringen Verborgen in het volle zicht

Er zijn drie nieuwe afleveringen van onze podcastserie ‘Verborgen in het volle zicht’. Podcastmaker Simon Heijmans bezoekt drie van onze projecten en ontmoet de mensen die er aan de slag zijn.

Podcastserie Verborgen in het volle zicht
Beeld: ©RCE / Lisanne Hakkers

Hij gaat langs bij kastelen, landgoederen en buitenplaatsen, waar wordt nagedacht over oplossingen voor een stabiele waterhuishouding om verdroging en aantasting van groen erfgoed in de toekomst te voorkomen. Hij reist af naar watermolens in Brabant waar door de eeuwen heen een bijzonder landschapstype is ontstaan dat plaats biedt aan bijzondere dieren en planten. Deze structuren worden nu hersteld om de landschappen rondom de watermolens klimaatrobuust te maken. En tot slot vaart hij af naar het historische forteiland Pampus bij Muiden, waar het verleden dient als inspiratiebron om een verduurzamingsslag te maken en hiermee weer zelfvoorzienend te worden.

In de videotrailer worden de nieuwe afleveringen vast kort ingeleid. Ze zijn te vinden op alle bekende podcastplatforms onder 'Verborgen in het volle zicht'. 

De podcast ‘Verborgen in het volle zicht’ is gratis te beluisteren op alle podcastkanalen (luister via podbean of zoek in jouw podcastapp op “Verborgen in het volle zicht”).